top of page

Σιμιτσάκης Μανώλης

Λίγα λόγια για εμένα

 

Ο Σιμιτσάκης Μανώλης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 82 και μεγάλωσε στον Άλιμο. Σπούδασε Πληροφορική στο Ε.Α.Π, και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως διαχειριστής Πληροφοριακών συστημάτων. Έχει ασχοληθεί με αρκετά είδη τέχνης, αυτή όμως που τον κέρδισε ήταν η συγγραφή και η ποίηση. Ξεκινώντας με ποίηση στα εφηβικά του χρόνια, ένιωσε αργότερα την ανάγκη να γράψει κάτι μεγαλύτερο. 


Αυτό το κάτι είναι η Τριλογία βιβλίων φαντασίας - μεταφυσικού μυστηρίου   «Το δέντρο του Άραϋ - κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι», η οποία εκδόθηκε από τις εκδόσεις Λυκόφως .  

 

Εκτός της τριλογίας, το 2021, εκδόθηκε το 4ο βιβλίο του, με τίτλο "Singularity - Η πειραματική νουβέλα", ένα θεατρικό μυθιστόρημα/ψυχογράφημα.

Το 2020 ίδρυσε σε συνεργασία με τη συγγραφέα Μαρία Βρυσανάκη τον Σύλλογο δημιουργικής γραφής "Λογοπαίγνιο" όπου και διδάσκει δημιουργική γραφή σε ενήλικες και εφήβους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχει αρθρογραφήσει, με ψευδώνυμο και επωνύμως, σε σχετικά ρεπορτάζ εφημερίδων και σε διάφορες σελίδες με θέμα το φανταστικό και το μυστήριο, ενώ και η αρθρογραφία για το βιβλίο δεν τον αφήνει αδιάφορο. Αυτήν την εποχή αρθρογραφεί στο Frapress.gr

Επίσης, τελεί χρέη κριτικού σε διαγωνισμούς λογοτεχνίας και επιμελείται βιβλία, ανεξαρτήτου είδους.

Κάπου ανάμεσα στον ελεύθερο του χρόνο από όλα τα παραπάνω και τις υποχρεώσεις του στην ίδια τη ζωή, κατάφερε να δημιουργήσει και έναν από τους πρώτους χώρους Δωματίων Μυστηρίου στην Ελλάδα - τον πρώτο Ελληνικό -, φιλοξενώντας το μεράκι του για περίεργες ιστορίες και εκεί.

Γενικότερα είναι ένας άνθρωπος υπεύθυνος και προσγειωμένος, αλλά ελπίζει πως σε λίγα χρόνια ο κόσμος θα είναι καλύτερος.

Με ή χωρίς τον ίδιο. Δεν έχει σημασία.

06/04/2019 Θεσσαλονίκη​

Interviews
Presentation 1
βιβλια φαντασιας

Παρουσίαση Ά βιβλίου: Συναίσθημα

βιβλια φαντασιας

Όποια απορία κι αν έχεις, απλώς πες τη!

Σιμιτσάκης Μανώλης

Εκδόσεις Λυκόφως
Αθήνα
βιβλια φαντασιας Σιμιτσάκης Μανώλης

Success! Message received.

Contact
bottom of page